Waarom is een Lacanche fornuis zo uniek?

  • Lacanche fornuis wordt per stuk op bestelling gemaakt in Frankrijk.
  • Een Lacanche fornuis is volledig persoonlijk samen te stellen. Keuze uit 4 verschillende maten ovens, verschillende soorten ovens en vele soorten unieke kookmogelijkheden. Van 70 cm tot 230 cm.
  • Een Lacanche fornuis is een krachtige fornuis van professionele kwaliteit.
  • Duurzaam, wordt gemaakt van tijdloze en duurzame emaille, RVS en gietijzer.
  • Lacanche fornuizen worden niet gespoten maar geëmailleerd.
    De Lacanche emaille kleuren zijn helder en intens. Doordat er twee tot drie lagen worden gebakken op zeer hoge temperatuur (850 °) is de Lacanche emaille sterk en gaat hij lang mee. Het is ook milieuvriendelijk.

Wie is Bos?
Bos stelt hoge eisen aan het geven van een goede service en advies. Of het nu gaat om advies voor aanschaf van een fornuis, vragen over apparatuur, het aanvragen van een catalogus of advies over recepten, Bos geeft u de service van het huis. Overal is een oplossing voor, wij nemen u echt alles uit handen.

Uniek: vakmanschap en Sterkin erkend
Bos stelt hoge eisen aan vakkennis. Onze zelf opgeleide mensen hebben inmiddels jarenlange ervaring voor iedere uitdaging. Bos Fornuizen Installatie is een erkende Sterkin Installateur.

Wij hebben een eigen werkplaats.
In deze werkplaats werd bijvoorbeeld de geluidarme Boskap ontwikkeld. Ook hebben wij een speciale sokkel gemaakt waardoor een fornuis op elke gewenste hoogte geplaatst kan worden.

Waar Bos nog meer uniek in is:
• Wij installeren en testen alle fornuizen ter plekke bij u thuis en stellen deze af. In Nederland kan de gasdruk van huis tot huis nogal verschillen; wij zorgen ervoor dat uw branders altijd optimaal branden!
• Wij hebben onze eigen serviceafdeling voor uw jaarlijkse controle, onderhoud en bijstelling van uw fornuis
• Ieder zaterdag geven wij kookdemonstratie op een Lacanche fornuis. Deze zijn gratis. U bent zonder aanmelding van harte welkom.
• Wij organiseren regelmatig Masterclasses om nog meer uw, bij ons aangeschafte, fornuis te kunnen gebruiken!
• Daarnaast hebben wij een Bos Kookwinkel. Het adres voor uw pannen, bakvormen en nog veel meer kookgereedschap van duurzame
kwaliteit
• Bas Bos is de specialist op het gebied van geluidsarme afzuigkappen. Kijk maar eens op www.boskap.nl. Of maak een afspraak.

Een kwestie van doen
De filosofie van Bos is: elke dag opnieuw goed werk afleveren. Service is immers een kwestie van doen.
In onze showroom in Tull en ’t Waal laten wij u alle mogelijkheden op fornuizengebied en afzuigkappen uitgebreid zien.

Het hele jaar door
Bij Bos staan wij bijna het hele jaar van maandag t/m zaterdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. In de maand augustus zijn wij op zaterdag alleen op afspraak open. U bent altijd van harte welkom om het assortiment te bewonderen.