De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Plancha

De Lacanche plancha, ook wel teppan yaki plaat genoemd,  is een vlakke elektrische bakplaat waarop u, door het directe contact, snel en gelijkmatig bakt . De plancha is een glad, verchroomd stalen kookoppervlak dat, door direct contact, snel en accuraat koken toelaat.

Veelzijdig

De Lacanche plancha bakt snel en gemakkelijk, hetgeen vooral door de kookliefhebbers van vandaag gewaardeerd wordt. De ingrediënten kunnen gemakkelijk gelegd, verplaatst, dichtgeschroeid en eventueel gemengd worden met een spatel.

De Lacanche bakplaat is geschikt voor veel ingrediënten. U kunt zowel gesneden groenten als vis, schaaldieren en verschillende soorten vlees (kipfilets, kalfs- of varkenslapjes, hamburgers) bakken op de Lacanche plancha. Maar bijvoorbeeld ook eieren, pannenkoeken en zelfs tosti’s.

Door de dichtheid van de Lacanche plancha hoeft u slechts weinig tot geen vet te gebruiken om een gezonde en smakelijke maaltijd te  bereiden

Temperatuurregeling

Met de geïntegreerde thermostaat kan de oppervlaktetemperatuur worden ingesteld. De Lacanche plancha kan dus ook worden gebruikt om te sudderen of om een gerecht warm te houden, aangezien potten en pannen rechtstreeks op het oppervlak geplaatst kunnen worden.

Schoonmaken

Naast het gebruiksgemak is de Lacanche plancha heel makkelijk schoon te maken.

De Lacanche plancha is als een optie verkrijgbaar, in een elektrische versie, geïntegreerd in de kookplaat voor de Lacanche modellen ChambertinChassagne, Saulieu, Savigny, Cluny 1400 en Cluny 1800FontenayCîteaux en Sully 1400Sully 1800 en Sully 2200.