De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Oven

De Lacanche oven is verkrijgbaar in vier versies: een gasoven, een statisch elektrische oven, een elektrische hetelucht oven en een multifunctionele oven. Hoewel u in principe alle gerechten in elke Lacanche oven kan bereiden, is de ervaring dat sommige ovens geschikter zijn voor bepaalde gerechten. De keuze voor een bepaald type oven is dan ook vooral persoonlijk.

De een verkiest een snelle en hete Lacanche gasoven voor braadvlees, kip, pasteien, ovenschotels of het bakken van vis. De ander kiest voor een rustige Lacanche elektrische oven vanwege de nauwkeurige temperatuurregeling. Hierin kunt u heel goed koekjes en gebak, maar ook braadvlees bereiden. De Lacanche hetelucht oven is een snelle oven die de lucht in de oven circuleert waardoor deze  geschikt is voor ovenschotels, braad- en vleesgerechten en koekjes en gebak.

De Lacanche multifunctionele oven combineert de voordelen van de Lacanche elektrische en heteluchtoven in één oven. Met een schakelaar op het bedieningspaneel kunt u de bakwijze kiezen.

Alle Lacanche elektrische ovens zijn voorzien van een grill element.

De wanden van de Lacanche ovens zijn bedekt met een versterkt en zuurbestendig emaille. De geëmailleerde platenrichels zijn voorzien van drie niveaus. Ze zijn afneembaar en gemakkelijk in het onderhoud.

Temperatuurregeling
Als u patisserie in de ovens wilt bereiden, dan is het belangrijk de Lacanche oven eerst voor te verwarmen. Alle Lacanche ovens zijn erg snel op temperatuur.

Wij raden aan de temperaturen altijd iets lager te zetten dan in uw recepten staat vanwege de kracht van de Lacanche ovens. Daarnaast adviseren wij tijdens het bakken de ovendeur zo weinig mogelijk te openen.