De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Multicooker/Steamer

Veelzijdig.

De Lacanche multikoker kan gebruikt worden als:

– stoomkoker,
– waterkoker voor groenten en pasta,
– bain-marie.

Met het stoomkoken kan een voedingsmiddel snel gaar gekookt worden, waarbij de  kwaliteiten en de oorspronkelijke smaak behouden blijven. Deze kookmethode is
bijzonder geschikt voor het bereiden van groenten, vis of wit vlees. Gevogelte kan bijvoorbeeld worden voorgekookt in stoom en vervolgens worden afgewerkt in de oven.

Hij kan ook gebruikt worden als bain-marie en met de roestvrijstalen bakjes die als toebehoren verkrijgbaar zijn. De Lacanche multi cooker kan ook gebruikt worden om voorgekookte gerechten op temperatuur te brengen en te houden.

Het gebruik is eenvoudig. Een aan-en uit-schakelaar en een thermostaat worden gebruikt om de werking te starten en te regelen. Het vereiste waterpeil wordt voor elke gebruikswijze geregeld door een automatisch detectiesysteem. Na het inschakelen is dus geen handmatige tussenkomst meer nodig.

De installatie van de multikoker vereist een aansluiting op het drinkwaternet en een afvoer voor het afvalwater. Deze aansluitingen, die voorzien moeten worden en uitgevoerd bij de installatie van het fornuis, zijn dezelfde als die vereist zijn voor de huishoudelijke apparatuur die gewoonlijk in keukens wordt gebruikt.

De multikoker wordt geleverd met een geperforeerde roestvrijstalen bak met een deksel voor gebruik in de “stoomkook”-stand.

Het nodige keukengerei om de Lacanche multikoker te gebruiken als pastakoker of bain-marie is verkrijgbaar als optioneel toebehoren.

De multikoker is als optie verkrijgbaar voor de modellen Cluny 1400Cluny 1800ChassagneChambertinFontenayCîteauxSully 1800 en Sully 2200.

De Lacanche multicooker wordt standaard geleverd met een geperforeerde mand in roestvrij staal en is uitgerust met deksel.