Op woensdag 19 april organiseren wij een exclusieve workshop, het thema is brood en zijn verschillende baktechnieken.

 

In de kookstudio van Lacanche Nederland demonstreren wij hoe u brood kunt maken op de grill, in de oven en in de steamer.

 

U krijgt een uitgeschreven overzicht mee waarin alle technieken staan zodat u hier thuis nog eens in terug kan bladeren.

 

Om deze dag extra bijzonder te maken serveren wij een culinair 4 gangen menu incl. amuses, vers brood, tafel water, thee en koffie

 

Aan het eind krijgt iedereen een verrassings goodie bag mee zodat u de mooie herinneringen van deze dag mee naar huis kunt nemen.

 

Er zijn 2 sessies:

 

Sessie 1:

Ontvangst om 10.00

Masterclass 10.30-12.00

Lunch op aanschuiftafel 12.00 (tot ongeveer 14.00)

€115,- p.p.

 

 

Session 2:

Ontvangst om 12.00

Masterclass 12.15-13.45

Lunch op chef’s table 13.45 (tot ongeveer 15.45)

€135,- p.p.

 

 

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@restauranthetklooster.nl met vermelding van naam, telefoon en keuze sessie 1 of sessie 2 workshop.

 

Annuleren
Indien u toch verhinderd mocht zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten. In ieder geval uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. In onderling overleg is het dan mogelijk een andere datum te kiezen of een door u aangewezen persoon als vervanger te sturen. Restitutie van het cursusgeld is helaas niet mogelijk. Bij te laat annuleren bent u verplicht de kosten van de cursus te betalen. Verschuiving naar een andere datum is dan niet meer mogelijk.