Masterclass 2021

Kijk, vraag en proef !!

Kijk, vraag en geniet

Masterclass garingsoven en plancha

Voor u, trotse eigenaar van een fornuis van Lacanche Nederland, geven wij in onze showroom in Tull en ’t Waal een masterclass over het gebruik van de garingsoven en de plancha.

Tijdens deze masterclass leert u meer over de specifieke mogelijkheden van de garingsoven en de plancha van de Lacanche fornuizen. Na deze dag weet u hoe u eenvoudig uw groenten, aardappelen en rijst kan stomen in de garingsoven. Verder laten wij u zien hoe u in de garingsoven een stoofschotel, soep en risotto maakt. Ook leert u om snel en makkelijk de heerlijkste tapas, vis, groenten en vlees te bereiden op de plancha. Uiteraard kunt u het resultaat van uw masterclass zelf proeven!

Wanneer

Deze masterclass geven wij op donderdag 30 mei, 17 oktober, 28 november en 18 december 2024.

We starten om 10.30 uur en eindigen om ongeveer 15.30 uur (om het fileleed zoveel mogelijk te beperken). De lessen worden gegeven in groepen van ongeveer 8 tot 10 personen.

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan alvast door een mail te sturen naar info@lacanche.nl. Wilt u bij aanmelding vermelden welk fornuis u bij Lacanche Nederland heeft gekocht?

De prijs van deze dag bedraagt € 85,– p.p. per masterclass (inclusief alle consumpties).

Na ontvangst van het door ons gefactureerde cursusgeld, ontvangt u per mail de bevestiging van deelname.

Annuleren
Indien u toch verhinderd mocht zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten. In ieder geval uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. In onderling overleg is het dan mogelijk een andere datum te kiezen of een door u aangewezen persoon als vervanger te sturen. Restitutie van het cursusgeld is helaas niet mogelijk.
Bij te laat annuleren bent u verplicht de kosten van de cursus te betalen. Verschuiving naar een andere datum is dan niet meer mogelijk.

Lacanche Nederland en Bos Fornuizen behouden te allen tijde het recht om een masterclass te annuleren. Wij informeren u tijdig en bieden u een alternatief.