De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Lavasteengrill

Wanneer u fan bent van gegrilde gerechten en de smaak van barbecue, dan is de Lacanche lavasteengrill een ideale optie. Met deze Lacanche grill kun u perfect vlees, vis en groenten grillen, waardoor uw gerecht een echte grillsmaak heeft zonder buiten een barbecue te ontsteken. U kunt uw gerechten gelijkmatig grillen met weinig vet, om een prachtige en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Wanneer het voedsel snel moet worden dichtgeschroeid om al zijn smaak te behouden, of het nu om vlees, vis of schaaldieren gaat, maakt de grill het mogelijk door straling te koken zonder direct contact met de warmtebron.

De Lacanche-grill heeft een volledig nieuw design dat gelijkmatig grillen en gezond koken garandeert dankzij een systeem dat het kookvocht recupe-reerd. De grill is ook bijzonder gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden.
De grill, verkrijgbaar in gas- en elektrische versie, is een van de opties voor de modellen Cluny 1400Cluny 1800ChassagneChambertinFontenayCîteauxSully 1800 en Sully 2200.

De Lacanche lavasteengrill is zeer eenvoudig in zowel gebruik als onderhoud.