Workshop

Een reis langs gerechtjes uit de regionale keukens van Italië

Hans Agterberg, Culinair escalist, neemt u mee…

Op reis langs de regionale keuken van Italië

In deze workshop neem ik je mee ‘op reis’ d.m.v. het maken van eenvoudige gerechtjes uit de regionale keukens van Italië, o.a. ‘la cucina povera’.

We gaan het hebben over de diverse regio’s en hun kenmerkende keukens. De diverse ingrediënten en bijpassende kooktechnieken zullen besproken en vertaald worden naar heerlijke gerechtjes die we natuurlijk gaat proeven. We gaan aan het werk met verse ingrediënten en hun bereidingswijzen met als doel: ‘plezier in koken’.

  • vrijdag 1 maart 2024
  • – antipasti
    – overheerlijke pasta’s
    – dessert
    – kooktechnieken

We starten om 10.30 uur en eindigen om ongeveer 15.30 uur (om het fileleed zoveel mogelijk te beperken). De lessen worden gegeven in groepen van minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan alvast door een mail te sturen naar info@lacanche.nl. met vermelding van naam, telefoon en keuze datum/data workshop. De prijs van deze dag bedraagt € 95,- p.p. per masterclass (inclusief alle consumpties).

Na ontvangst van het door ons gefactureerde cursusgeld, ontvangt u per mail de bevestiging van deelname.

Annuleren
Indien u toch verhinderd mocht zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten. In ieder geval uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. In onderling overleg is het dan mogelijk een andere datum te kiezen of een door u aangewezen persoon als vervanger te sturen. Restitutie van het cursusgeld is helaas niet mogelijk. Bij te laat annuleren bent u verplicht de kosten van de cursus te betalen. Verschuiving naar een andere datum is dan niet meer mogelijk.

Met vriendelijke groet,
Hans Agterberg Culinair escalist