De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Inductiekookplaat

Inductie is de meest recente technologie als verwarmingsmiddel voor de fornuizen. Deze techniek gebruikt het principe van elektromagnetische velden. Daarvoor heeft men kookgerei nodig met een ijzerhoudende bodem. Het mechanisme bevindt zich onder een gehard glazen plaat met zone-aanduiding voor de pannen.
Inductie is de meest directe manier van verwarming, omdat alleen de pan zelf heet wordt. Het glas is in principe koud en het wordt alleen warm door de hete pan.
De inductie laat toe de kooktemperaturen met grote precisie te regelen. En bij de Lacanche fornuizen wordt de bediening van de inductie geregeld via draai knoppen aan de voorzijde. Geen tiptoetsen!

De kooktafels Lacanche zijn beschikbaar in inductieversie, met vijf en drie kookzones in het centrale deel van het kookvlak en twee zones in optie aan de zijkant. Verschillende afmetingen kookgerei kunnen worden gebruikt dankzij de goed gekozen schikking van de kookzones van de verschillende vermogens.

Temperatuurregeling
Met de bedieningsknoppen aan de voorzijde, met veiligheid voor het functioneren, kan de warmtebron vlug en gemakkelijk geregeld worden en wordt dadelijk afgelezen op de vitrokeramische plaat.