De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Gasbranders

De Lacanche gasbranders hebben de voorkeur van chef-koks vanwege hun prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De gasbranders van Lacanche hebben veel voordelen: u kunt alle soorten pannen gebruiken, één blik is voldoende om de grootte en de hitte van de vlam in te schatten en u kunt de branders eenvoudig aanpassen tijdens het bereiden van uw gerecht.

Lacanche gasbranders bestaan uit twee uitneembare stukken. De brander-basis is uitgevoerd in gietaluminium. De brander-deksel is van messing en vormt het bovendeel. U kunt beide onderdelen eenvoudig verwijderen om het blad te reinigen.

De Lacanche pannendragers van geëmailleerd gietijzer zijn zeer robuust. U kunt hierop kookpannen, braadpannen en gietijzeren stoofpannen gebruiken, maar ook het specifieke Lacanche toebehoren zoals de vlakke en geribbelde grillplaat en de wokring. Ook deze pannendragers zijn afneembaar.

Temperatuurregeling
De fornuizen van Lacanche zijn uitgerust met gasbranders van verschillende vermogens (van 1,5 tot 5 kW). Ze hebben een elektrische ontsteking en thermokoppel voor de veiligheid. Daarnaast hebben de Lacanche gasbranders een auto-gestabiliseerde vlam, waardoor u ze op een heel laag pitje kan draaien of juist heel hoog om snel aan te braden of wokken. Door de ruime opstelling kunt u kookpannen, braadpannen, gietijzeren stoofpannen en wokken van grote afmetingen gebruiken, tot wel 40 cm diameter op de brander van 5kW.