De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Garingsoven

De Lacanche garingsoven is een speciale oven die zeer geschikt is voor garen, koken en stomen op gelijkmatige lage temperaturen.

Veelzijdig; koken, stomen, garen en warmhouden

Doordat u de temperatuur kunt u instellen tussen de 30 en de 120 graden Celsius is de Lacanche garingsoven zeer veelzijdig. U kunt bijvoorbeeld uw eigen soep trekken of stoofgerechten, vlees, kip en risotto laten garen. Aardappelen, groenten en rijst kunt u in de Lacanche garingsoven stomen, maar u kunt hem ook gebruiken voor het rijzen van deeg, het drogen van fruit, groenten, noten en het bakken van merinque. Daarnaast is de Lacanche garingsoven geschikt om meerdere gerechten tegelijk te laten garen of om gerechten warm te houden en borden voor te verwarmen.

Zeer energiezuinig

Door het kleine verwarmingselement verbruikt de Lacanche garingsoven veel minder stroom dan een grote, hete, normale oven en is dus zeer geschikt om langere tijd aan te laten staan.

De lage temperatuur oven wordt standaard aangeboden op de modellen Volnay en Vougeot, en als optie op de modellen ChassagneChambertinFontenayCîteauxCluny 1400Cluny 1800Sully 1800 en Sully 2200.