De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Friteuse

De Lacanche friteuse, met een inhoud van 5 liter en uitgerust met verwarmingselementen met een totaal vermogen van 3 kW, laat snel bakken  toe en garandeert daarom uitstekende bakresultaten. De temperatuur zakt niet weg als je koude ingrediënten gaat bakken in een Lacanche friteuse. De verhouding bij de Lacanche friteuse tussen capaciteit in liters en vermogen maakt het mogelijk  om zeer goede resultaten te behalen. Alleen met een echt efficiënte  friteuse verkrijgt u hoge kwaliteit.

De Lacanche friteuse is uitgerust met een koude zone, een veiligheidsthermostaat en een grote emulsiezone voor een veilige werking.

Reiniging van de friteuse

De Lacanche roestvrijstalen friteuse met afgeronde hoeken, voorzien van een aftapkraan, is bijzonder onderhoudsvriendelijk en maakt het heel simpel om de frituurolie te verwijderen. Het functionele deel, bestaande uit een verwarmingslichaam en regel- en veiligheidscomponenten, is verwijderbaar.

De Lacanche friteuse is optioneel verkrijgbaar voor de modellen ChassagneChambertinFontenayCîteauxCluny 1400Cluny 1800Sully 1800 en Sully 2200.