Masterclass 2020

Kijk, vraag en proef !!

Kijk, vraag en proef !!

Masterclass garingsoven en plancha
Wij, Leontine Jansen en Janita Bos, geven voor u als trotse eigenaar van een fornuis van Lacanche Nederland, een masterclass. Deze masterclass gaat specifiek over het gebruik van de garingsoven (of warmhoudkast) en de plancha in de showroom in Tull en ’t Waal.

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden van de garingsoven (of warmhoudkast) en de plancha van de Lacanche of Westahl fornuizen. Na deze dag kunt u heel eenvoudig uw groenten, aardappelen en rijst stomen in de garingsoven. Ook laten wij zien hoe u uw brooddeeg laat rijzen, een stoofschotel, een soep en risotto maakt in de garingsoven. De plancha, een heerlijke manier om  tapas, vis, groenten en vlees snel en smakelijk te bereiden. We zullen u hiervan een en ander laten zien en proeven.

Deze nieuwe masterclass is op woensdag 4 november 2020. Wel is dit onder voorbehoud ivm eventuele Corona maatregelen.

We starten om 10.30 uur en eindigen om ongeveer 15.00 uur, zo wordt het fileleed beperkt. De prijs van deze dag bedraagt € 65,– p.p. per cursus (inclusief alle consumpties). De lessen worden gegeven in groepen van minimaal 8 – en maximaal 10 personen.

Wilt u bij aanmelding vermelden welk fornuis u bij Lacanche Nederland heeft gekocht?
Na ontvangst van het door ons aan u gefactureerde cursusgeld, ontvangt u de bevesting van deelname per mail.
Indien u toch verhinderd mocht zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten, in ieder geval uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. In onderling overleg is het dan mogelijk een andere datum te kiezen of een door u aangewezen persoon als vervanger te sturen. Restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk.
Mocht u 4 werkdagen voor aanvang van de cursus annuleren bent u verplicht de kosten van de cursus te betalen. Verschuiving naar een andere datum is dan niet meer mogelijk.

Lacanche Nederland behoud ten allertijden het recht om een masterclass te annuleren. Wij informeren u tijdig en bieden u een alternatief.