HomeHome eyecatchers › Lacanche

Lacanche

Al jaren is Bos de enige officiële Lacanche importeur voor heel Nederland. De fornuizen worden niet alleen geleverd, maar ook geïnstalleerd door Bos.

Schoonhouden is zeer eenvoudig, omdat de fornuizen geen naden kennen. Ook de bediening van een Lacanche is ‘simple comme bonjour’: het fornuis laat zich als het ware gevoelsmatig bedienen.
Een Lacanche valt het beste te omschrijven als een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken.

In tegenstelling tot de meeste merken wordt een Lacanche fornuis samengesteld uit louter professionele componenten. Het is dan ook niet voor niets ontwikkeld door professionele gebruikers. Zo zit er bijvoorbeeld geen venster in de ovendeur, dit om de temperatuurbalans niet te verstoren.

U heeft de keuze uit geheel elektrisch met inductie kookplaten, de bediening is met knoppen aan de voorzijde. In combinatie met een plancha en/of steamer heeft u veel mogelijkheden om met veel variatie te koken.

Maar ook kunt u kiezen voor gasbranders. Deze branders zijn krachtig.

Lacanche ovens zijn of elektrisch, hetelucht, gas of als garingsoven. Zeer uniek is de garingsoven voor het bereiden van stoofschotels, soep, het garen van vlees of het laten rijzen van brooddeeg.


Op onze Dealerlijst ziet u wie de Premium Lacanche Partners zijn. Deze Lacanche Partners zijn allen gespecialisserde adviseurs op het gebied van keukens en interieurs.

Deel deze pagina via: