De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Lacanche

Een Lacanche fornuis valt het beste te omschrijven als een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken.

In tegenstelling tot de meeste merken wordt een Lacanche fornuis volledig samengesteld uit professionele componenten. Het is dan ook niet voor niets ontwikkeld door professionele gebruikers. Zo zit er bijvoorbeeld geen venster in de ovendeur, om de temperatuurbalans in de oven niet te verstoren.

U heeft de keuze uit een geheel elektrisch Lacanche fornuis met inductie kookplaten of een Lacanche fornuis met gasbranders.

Bij het elektrische Lacanche fornuis bedient u de inductie kookplaten met knoppen aan de voorzijde van het fornuis. De combinatie van kookplaten met een plancha en/of steamer geeft u veel verschillende mogelijkheden om met variatie te koken.

Het Lacanche fornuis met gasbranders heeft zeer krachtige gasbranders. Ideaal om te wokken!

Lacanche ovens zijn verkrijgbaar als elektrische oven, hetelucht oven, gas- of  garingsoven. Een combinatie van meerdere ovens is mogelijk in één Lacanche fornuis.  Op de  Lacanche configurator ziet  u een aantal mogelijkheden. U kunt ons ook vragen naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Zeer uniek is de Lacanche garingsoven voor onder andere het bereiden van stoofschotels, soep, het garen van vlees of het laten rijzen van brooddeeg.

Premium Lacanche Partners

Op onze Dealerlijst ziet u wie de Premium Lacanche Partners zijn.