De Lacanche stijl,
kwaliteit die je proeft

Lacanche

Een Lacanche fornuis valt het beste te omschrijven als een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken.

In tegenstelling tot de meeste merken wordt een Lacanche fornuis samengesteld uit louter professionele componenten. Het is dan ook niet voor niets ontwikkeld door professionele gebruikers. Zo zit er bijvoorbeeld geen venster in de ovendeur, dit om de temperatuurbalans in de oven niet te verstoren.

U heeft de keuze uit geheel elektrisch Lacanche fornuis met inductie kookplaten. De bediening van de kookplaten zit aan de voorzijde met knoppen. De combinatie van kookplaten met een plancha en/of steamer geeft u veel mogelijkheden om met veel variatie te koken.

U kunt ook kiezen voor een Lacanche fornuis met gasbranders. De Lacanche gasbranders zijn krachtig, ideaal om te wokken!

Lacanche ovens zijn verkrijgbaar als elektrisch, hetelucht, gas of als garingsoven. Een combinatie van meerdere ovens is mogelijk in één Lacanche fornuis.  In de Lacanche configurator ziet u de mogelijkheden. U kunt ons ook vragen naar de mogelijkheden!

Zeer uniek is de Lacanche garingsoven voor het bereiden van stoofschotels, soep, het garen van vlees of het laten rijzen van brooddeeg.

Premium Lacanche Partners

Op onze Dealerlijst ziet u wie de Premium Lacanche Partners zijn.