HOE GAAT BOS OM MET HET CORONAVIRUS?

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

Wij  kunnen u door middel van videobellen meenemen door onze showroom en uw vragen beantwoorden.

U kunt kookartikelen bestellen via de webshop, per e-mail, telefonisch, maar ook via beeldbellen. Zo bent u toch een beetje in de winkel en kunnen wij u adviseren.
Ons telefoonnummer is 030-6019670. Ons emailadres is info@lacanche.nl

We vragen uw begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van u vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Plaatsen, storingen en onderhoud van fornuizen

De fornuizen die wij vanuit Frankrijk binnen hebben gekregen worden, volgens de gemaakte afspraak, geplaatst. Ook blijven wij u helpen bij storingen en verrichten wij onderhoud aan de fornuizen. Tenzij u of personen in uw directe omgeving besmet zijn met het coronavirus of als gezondheidsklachten (als hoesten, koorts, niezen, keelklachten) hier duidelijk op wijzen. Neem in dat geval te allen tijde contact met ons op.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

  • Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.

Wat vragen we van u?

  • De voorschriften van het RIVM te respecteren.
  • Nogmaals: Neem contact met ons op, als u of personen in uw directe omgeving besmet zijn met het coronavirus of als gezondheidsklachten (als hoesten, koorts, niezen, keelklachten) hier duidelijk op wijzen. Dan kunnen we een andere afspraak maken voor plaatsing van of onderhoud aan uw fornuis of om een storing te verhelpen.

Tenslotte danken wij u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Ing. B.A.J. Bos